Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Vizyon: Okul zamanını tatil günlerinden daha çok seven, milletimizin ve insanlığın temel değerlerini benimseyip yüceltecek erdemli bireyler yetiştirerek çizgi üstü model bir okul olmak.

Misyon: Yaşadığımız toplumun mutluluğu, huzuru, bireysel ve toplumsal barışı sürekli yaşayabilmesi için; fırsat ve imkân eşitliği sağlayarak, toplumun ihtiyaçlarına uygun olarak, öğrencilerimizin ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda iyi bir vatandaş olmaları için gerekli temel bilgi, beceri, davranış ve alışkanlıkları kazandırmak; onları milli ve manevi değerleri benimseyen ve Atatürk ilkelerine bağlı bireyler yetiştirerek hayata ve bir üst öğrenim kurumuna hazırlamak.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 2022-2023 eğitim-öğretim yılında, Eğitim Öğretimde Yenilikçi Atılımlar Projesi kapsamında, SCRATCHLA MATEMATİK ARTIK ÇOK KOLAY isimli projeyi uygulayarak ilde 3. olarak ödüllendirildik.

WEB - https://korkutmae.meb.k12.tr

Adres - Bahçelievler Mahallesi Korkut/MUŞ